Saturday, August 3, 2013

Day 62 - 3rd August 2013, Blaney Loge - Seney and about 20 miles on route 28, 35.32 miles

Ráno začalo pekne, ale potom sa prihnali mraky, začalo fúkať (zo západu ako obvykle) a citeľne sa ochladilo. Skoro celý deň sme ťahali proti vetru po ceste číslo 28 do mesta Munising. 28 je v tomto úseku super rovná, plochá, 35 míľ dlhá čiara. Vraj najdlhšia rovná cesta na stredozápade. A vraj aj najnudnejšia, naokolo síce pekne mokrade ale na bicykel nič moc.
Našťastie sme na nej urazili asi iba 20 míľ, keď nás zobrala SJ-ina teta Cheryl, ktorá sa tadiaľto vracala z Kanady. Takže sme sa do Marquette dostali veľmi rýchlo. Celkom sa to hodilo, jedna špaila na mojom kolese bola zlomená a pneumatiky na SJ-inom bicykli sa pomaly ale isto trhajú... Potrebujeme servis.

Day on never ending super flat and straight part of route 28 (longest in Midwest), cold, strong west wind. SJ's Aunt Cheryl was on her way home from Canada and picked us up, so we ended in the Marquette a little bit sooner than we expected. Quite in time, one of my spokes in rear wheel was broken and SJ's Thelma's tires were tearing and bumpy.

Pictures:
endless route 28 between Seney and Munising
"accidentally" saved by SJ's aunt

No comments:

Post a Comment