Monday, August 26, 2013

Day 84 - 25th August, Spruce Woods - Carberry, 19.62 miles

Po včerajšku oddychový deň, do obeda sme v kempe, spíme, dopĺňame kalórie, kúpeme sa v rieke. Po obede vyrážame znovu na cesty, po veľmi rozbitej a hrboľatej ceste prejdeme cez zvyšok Spruce Woods. Vyzerá to tu trochu ako v našich horách, všade lúky a smrekové lesíky. Akurát toto je ploche a všade je korec piesku. Dnešný deň ukončujeme v Carberry. Mali tam výbornú zmrzlinu. Baška je už úplne v poriadku, akurát na nohe má stále nepeknú červenú vyrážku, už od Grand Forks, asi z nejakého chemického postreku z trávniku v kempe.

Day good to take the rest, we deserve it after yesterday. In the morning we mainly slept, ate, than we swam in the river...
From Spruce Woods our next destination was Hwy #1, but first we had to get to Carberry. Road was bad, full of cracks, bumps and uphill :-) but the views were spectacular. Meadows, small sand dunes and hills, spruce forests, it was very nice.
In Carberry we decided to tent, they have small campground there, next to the football field. And they had very good ice cream in Carberry too.

No comments:

Post a Comment