Sunday, November 3, 2013

Day 153 - 2nd November, Sunset Bay S.P. - Bullards Beach State Park, 23.46 miles

Dnes aprílové počasie, príde mrak a je búrka alebo prší, odíde a je krásne slnečno, fúka a je zima, prestane fúkať a je riadne teplo. Ale zväčša nám bolo teplo, bo dnešný úsek cesty viedol cez kopce. Opustiac 101tku v North Bend, cyklocesta nás viedla relatívne opustenými vedľajšími cestami, ktoré mohli byť aj malebné, nebyť všadeprítomných smrekových monokultúr a holorubov gigantických rozmerov meniacich výzor okolitej krajiny na niečo pripomínajúce atómovú strelnicu. Chápem, že tu v USA ešte stále neprišli na to, že domy sa dajú stavať aj z tehál a papier sa dá recyklovať, ale čo je moc je moc...
Späť na 101 a k pobrežiu sme sa vrátili až kúsok pred mestom Bandon. Prespali sme v ďalšom State Parku - Bullards Beach State Park, majú tam výborné sprchy s horúcou vodou.

Strange day, every second cloud brought small storm or heavy rain, it was cloudy and cold, then sunny and warm. And a lot of hills, the desolation of the logging industry, the monocultures and clearcuts as far as we were able to see. Today we were whole day inland, passing through hills, good thing was that there was nearly no traffic. To 101 we returned close to Bandon, were we stayed in nice state park campground near beach ( Bullards Beach State Park - nice hot showers :-)).

No comments:

Post a Comment